RSS
 

Broome

07 maj

Fra Coral Bay er der godt 1.500 km til feriebyen Broome. Undervejs lavede vi et kort indkøbsstop i minebyen Port Hedland, der er den eneste større by på vejen. I udkanten af byen lå de store saltsøer på billederne nedenfor.

På vejen til Port Hedland så vi også vores første 4-vogns roadtrain. Vi fandt et der var parkeret, så vi kunne få et billede af vores lille bil ved siden af mere end 60m roadtrain.

Vi blev 3 dage i Broome, hvor vi slappede ved poolen på campingpladsen det meste af dagen. Vi er nået op til, hvor der er begyndt at være stingers/jellyfish i vandet, så selvom det er sidst på sæsonen nøjedes vi med at hoppe i poolen. Broome’s største attraktion er solnedgang på Cable Beach, så den var vi nede og se hver aften. Det er også et must at få et billede af turister på kamelsafari langs stranden.

 

Skriv en kommentar