RSS
 

Kakadu National Park

23 maj

Efter at have sagt farvel til vores tyske venner i Darwin kørte vi mod Kakadu National Park. Undervejs stoppede vi ved Adelaide river og tog et cruise ud og se Jumping Crocodiles. Vi sejlede i en lille båd ned af floden og havde kun været et par minutter undervejs da den første 3-4 m lange saltvandskrokodille kom svømmende mod båden. Den kvindelige “Crocodile Dundee Lookalike” ombord holdt et stort stykke kød ud i en snor og krokodillen hoppede næsten sin fulde kropslængde op af vandet for at fange den. Da båden fortsatte kom flere krokodiller til og vi fik også set den store 6m lange hankrokodille, der var den største i floden. Han var dog for tung til at kunne hoppe.

På vejen tilbage kastede vores guide små stykker kød ud og fodrede store rovfugle fra siden af båden.

Det meste af Kakadu var stadig oversvømmet efter regnsæsonen, så man kunne ikke komme ud til mange af parkens lookouts og vandfald. Vi fik dog set lidt af parkens vådområde og et enkelt Rockart-site, hvor man kunne se hulemalerier. Nogle af de ældste forestillede dyr der var uddøde for mere end 15.000 år siden.

Ved alle parkens floder og vandløb stod skilte med advarsler mod at komme for tæt på vandet og især mod at svømme. Så selvom vi ikke så en eneste krokodille fra bilen når vi kørte over de mange broer holdt vi os på god afstand af vandet.

På vejen ud kom vi forbi den lille fætter på billederne nedenfor.

 
 

Skriv en kommentar

 

 
  1. Børge

    8. oktober 2013 at 10:52

    Fedt! Vil ønske jeg kunne komme på en tur som den!<3<3<3<3