RSS
 

Edith Falls & Litchfield National Park

20 maj

Vores første stop i Northern Territory var Edith Falls. Vi ankom sidst på eftermiddagen og efter at have sovet på campingområdet brugte vi næste formiddag på at nyde vandfaldene. Den nederste del var spærret af, fordi området endnu ikke var blevet ryddet for saltvandskrokodiller efter wetseason… Men i den øvre del af vandfaldet var der ingen krokodiller og man kunne bade i det dejlige klare vand. Temperaturen lå på omkring 35 grader, så det var super lækkert at kunne blive kølet lidt af.

Fra Edith Falls kørte vi videre mod Darwin. Inden vi kom så langt stoppede vi i Litchfield National Park et par dage. Parken er kendt for sine mange vandfald og mange af de lokale mener at den er bedre end den mere kendte Kakadu.

Vi stoppede og så på nogen kæmpe termitboer inden turen inden vi fandt en campground i parken og slog lejr. Næste dag var vi rundt og se på parkens mange vandfald og igen en tur i vandet.

 
 

Skriv en kommentar

 

 
 1. Trine

  26. maj 2011 at 11:58

  Top lækre billeder!! Hvor ser det altså bare ud til at være nogle fede ting I får oplevet :-D

   
 2. mit rejsekort

  1. maj 2020 at 04:12

  My brother recommended I may like this blog.
  He was once totally right. This post truly made
  my day. You can not imagine just how a lot time I had spent for this information! Thanks!