RSS
 

Atherton Tablelands

03 jun

Efter 2 uger i Cairns kørte vi ind i landet og brugte 2 dage i Atherton Tablelands. Området er kendt for sine mange vandfald og smukke natur.

Vi startede med at køre ud og se på et vådområde med en masse fugle. I besøgscenteret havde de også et par emuer gående rundt. Vi måtte søge tilflugt i bilen, da de blev lidt for interesserede i vores frokost.

Vi var også forbi “the Curtain Figtree” er et kæmpe figentræ, som har vokset op af et andet træ. Da det andet træ væltede, begyndte rødderne at gro ud over det væltede træ og skabte “gardinet”.

Det var desværre blevet lidt for koldt til at bade, ellers havde vi snuppet en svømmetur i denne sø.

På dag nummer 2 kørte vi “vandfaldsrundturen” og så de flotteste af områdets mange vandfald.

Dinner Falls.

På vejen var vi også tæt på at lave hvad der ville have været det mærkeligste roadkill, da der pludselig gik en skildpadde midt på vejen. Den klarede det heldigvis i sikkerhed.

Australiens bredeste vandfald.

Millaa Millaa Falls.

Zilly Falls.

Da vi kom tilbage til kystmotorvejen lavede vi et kort stop i Tully, som er Australiens vådeste by. Højden på den næsten 7m høje gummistøvle markerede rekorden for regn.

 
 

Skriv en kommentar

 

 
 1. Camilla

  8. juni 2011 at 04:09

  Hej, jeg er pt i Cairns (alene), og har kigget på nogle 1/2-dags ture, bl.a til Atherton Tablelands. Men det ser ud til at det er ligeså nemt at køre derud selv? Jeg tænkte på at køre lidt mountainbike og tage en kanotur, var det noget I gjorde? Håber du kan hjælpe mig lidt på vej :) Vh. Camilla

   
  • admin

   8. juni 2011 at 21:58

   Hej Camilla. Det er meget nemt at køre rundt derude selv i bil. Man kan få kort og brochurer mm. når man kommer til den første by. Vi så mest bare natur og vandfald, men ligger også chokoladefabrik, kaffeplantager og mejeri man kan besøge. Vi var hverken på MTB eller i kano, så der kan vi ikke give de store råd. Kan godt forestille mig at der kunne være nogle gode cykelruter. Der ligger et par gratis campspots derude hvis du er i bil. Håber det er til hjælp. // Maja

    
 2. search

  16. juli 2015 at 01:26

  Hi there everyone, it’s my first pay a visit at this
  web site, and paragraph is actually fruitful for me,
  keep up posting such articles.