RSS
 

De sidste km til Brisbane

07 jun

Efter næsten 3 mdr. nåede vi i mål og var tilbage i Brisbane. Vi brugte de sidste 3 dage på at køre de sidste 1500 km, så der fik vi ikke set så meget andet end motorvejen. Vi havde set de vigtigste sights sidste gang vi var i Australien, så dem sprang vi over i denne omgang. Vi overnattede en enkelt nat ved Airlie Beach, som er “gateway” til Whitsunday Islands og brugte en formiddag på at nyde solen og kigge på lidt butikker inden turen gik videre mod Brisbane.

Vi ankom til Brisbane mandag aften og gik en tur inden vi brugte aftenen på at få ryddet op i bilen og få pakket vores rygsække. Var lidt sørgmodigt at turen var slut, men vi var også begyndt at glæde os rigtig meget til at komme hjem igen.

Vi afleverede bilen uden problemer tirsdag eftermiddag. Selvom manden dog lige måtte kigge en ekstra gang på kilometertælleren inden han skrev tallet ned. Så var det afsted til lufthavnen og mod Melbourne.

 

Skriv en kommentar