RSS
 

Katherine Gorge

24 maj

På vej fra Kakadu tilbage til motorvejen mod Queensland stoppede vi i Nitmiluk National Park for at se på Katherine Gorge. Vi ankom sidst på eftermiddagen og efter at have hilst på campingpladsens wallabies gik vi en tur op på kanten af kløften og så på udsigten og solnedgangen. Kort efter solnedgang fik vi også set en hel koloni af flying fox’es flyve afsted for at finde mad.

Næste morgen var vi på et 2 timers cruise ind i kløften. Vi fik også set en af de “fredelige” ferskvandskrokodiller. Tror nu stadig man ville komme ret hurtigt op af vandet hvis sådan en kom svømmende forbi.

Katherine Gorge består af 13 kløfter og det er kun når vandet er på sit højeste at man kan sejle igennem dem alle sammen. Vores cruise kom igennem de første 2 kløfter, så da vi nåede til slutningen af den første kløft skulle vi ud og gå hen til en ny båd i den næste. Vores guide viste en masse om områdets historie, planter og dyreliv og fortalte masser af historier undervejs.

Inden vi kom i land kom vi forbi den koloni af flying fox’es vi havde set flyve afsted aftenen før. Alle træerne langs flodbredden var helt fyldt op med sovende flagermus.

 

Skriv en kommentar