RSS
 

Darwin

22 maj

Efter en lille uge på farten med vores tyske venner ankom vi til Darwin. Tyskerne fik solgt deres bil og flyttede på hostel, mens vi boede på campingplads uden for byen. Selvom Darwin er hovedstaden i Northern Territory og over halvdelen af statens 200.000 indbyggere bor i byen var den stadig mere provinsby end storby.

Vi brugte en dag i The Wave Lagoon som var et bølgebad på havnefronten. Pga. jellyfish var det ikke til at bade i havet.

Aftenerne brugte vi sammen med tyskerne. Den ene aften var vi i Deckchair cinema, som er en udendørs biograf hvor man sidder i liggestole og kan låne puder til hovedet. Biografen åbnede en time før filmen startede, så vi sikrede os nogle gode pladser og havde været forbi supermarkedet og handle ind til picnic. Vi nåede heldigvis at få spist det meste inden en meget nysgerrig possum kastede sig over resterne.

Den sidste aften i Darwin var der nightmarket ved stranden. Markedet er kendt for sine mange madboder, hvor man kan købe både lokale og internationale lækkerier. Der var også masser af boder med tøj, kunst, smykker osv. og masser af livemusik. På vej derhen var der fly-opvisning og en helt fantastisk solnedgang.

 
 

Skriv en kommentar

 

 
  1. Camilla

    22. maj 2011 at 16:15

    wow, awesome sunset pictures!