RSS
 

Melbourne

07 jun

 Tilbage i Melbourne boede vi de sidste dage hos Mille og James (Maja’s veninde og hendes mand). Juni er den første vintermåned i Australien og temperaturen i Melbourne lå på 18-20 grader om dagen og under 10 grader om natten. De australske huse har ikke varme, så var for det meste koldere indendørs end udendørs. Så jakker, strømper og lange bukser måtte i brug igen.

Den ene af dagene var vi i Yarra Valley uden for Melbourne. Dalen er kendt for sin vinproduktion, så vi var forbi et par vingårde og smage. Al vinsmagning i området er gratis, så man får vinlisten i hånden og så er det bare at starte fra en ende af. Vejret var helt fantastisk, så vi kunne rigtig nyde de flotte omgivelser.

Om eftermiddagen gik vi tur ved en stor dæmning inden turen gik tilbage til Melbourne.

De sidste dage brugte vi på at kigge på butikker i centrum. Vi var også ude og spise middag med 2 australske piger som Maja havde mødt på udveksling og den ene af tyskerne, som vi havde fulgtes med til Darwin.

Fredag aften var det så afsted til lufthavnen igen og mod København.

 

Skriv en kommentar