RSS
 

Cairns

29 maj

Så nåede vi tilbage til østkysten og til Cairns. Vejret var fint og der skulle være rimelig vindstille de næste par dage. Så vi bookede en tur ud på revet. Vi valgte et firma, der havde en stor platform liggende derude, så man kun skulle være på båden på turen frem og tilbage.

Sejlturen gik fint og vi kom ud til revet. Jesper havde booket en tur med helikopter, så han kunne se revet oppefra og jeg havde booket 2 dyk. Så vi så nærmest kun hinanden, da der var frokost. Helikopteren landede ved siden af platformen og så havde man 5 minutter i luften.

Der blev også tid til at få snorklet lidt  og få hilst på Wally, som er en kæmpe 75 kg Maori Wrasse, der bor ved platformen. Han er så tam at man kunne klappe ham.

 
 

Skriv en kommentar

 

 
 1. Kolla

  29. maj 2011 at 02:25

  can´t wait to hear about everything when you come home :)

   
 2. Jan Lykke

  30. maj 2011 at 12:19

  Flere flotte billeder – hvor må det også ha været en flot udsigt fra den helikopter:) Ses på lørdag
  Jan