RSS
 

Waitomo

20 feb

Næste stop på turen blev Waitomo, som er berømt for sine Glow-worm Huler (Glow worms er nogle små orme, der udsender et meget kraftigt grønt lys). Vi ankom sidst på eftermiddagen og i køkkenet på vores hostel stødte vi ind i 2 piger, som Maja spiller badminton med hjemme i DK. Vidste godt at de også skulle til NZ, men alligevel rimelig vildt at støde ind i nogen man kender, så langt hjemmefra.

Næste morgen var vi klar til at udforske hulerne på en omgang Black Water Rafting. Udstyret med våddragt, gummistøvler, hjelm og en kæmpe badering gik turen først til en lille flod, hvor vi skulle øve os i at springe med numsen først ud fra en bro, da det var sådan vi skulle klare de 2 vandfald, der ligger inde i hulen. Da først man fik taget springet var det superfedt. Så blev vi sendt ind i mørket, hvor turen gik gennem snævre gange og ud over vandfald indtil vi nåede den store hule, hvor vi flydende på vores baderinge kunne kigge på de tusindvis af neongrønne orme, der oplyste hulens loft.

 
 

Skriv en kommentar

 

 
 1. Jan

  23. februar 2011 at 20:57

  Hvor ser det bare spændende ud:)

   
 2. britta og arne

  2. marts 2011 at 13:51

  Til lykke til Jesper med fødselsdagen den 2.3. og fortsat
  god tur til Jer begge
  KH
  Arne og Britta

   
  • Rene

   3. august 2014 at 02:31

   Hvor er den skf8n og de snoninger er se5 fine, jeg havde glemt hvor hiegglygt det var t lave snoninger. Ne6sten som at strikke striber – lige en til ;0)), jeg har ogse5 strikket den men ikke i originalgarn .Den skal jeg da lige ha fundet frem igen :) Marianne

    
  • Yokerni

   19. februar 2015 at 22:16

   siger:Jeg synes blandt flere af dine digte at jeg vil fremhe6ve det her. Det er en god kreitaon, det er det fandeme for det er et digt der handler om noget skisma, og du forme5r at fe5 noget pe5 det rene.

    
  • Pepa

   24. marts 2015 at 00:08

   Welcome back from your weekend. It is speical to get away like you did. I can hardly wait to hear and see what you did.Everyone is gathering in the kitchen for their evening ice cream.Talk to you later.