RSS
 

Tongariro National Park

20 feb

Tongariro National Park er NZ’s ældste og er kendt for sine 3 aktive vulkaner, Tongariro, Ruapehu og Ngauruhoe (aka Mt Doom i Ringenes Herre :-) ) Her skulle vi prøve kræfter med den 19,7 km lange Tongariro Alpine Crossing, der er en af de bedste 1 dags gåture i NZ.

Udstyret med en god madpakke, masser af varmt tøj og efter at have overbevist buschaufføren om at man altså sagtens kan vandre i løbesko, blev vi sat af ved starten af ruten og begav os afsted.

Det var en fantastisk flot tur gennem øde dale, forbi vulkankratere, søer og gennem skov. Men var lidt hårdt når det gik alt for meget opad :-) Vejret var super godt og var ikke uden tilfredsstillelse at vi genså buschaufføren en time før han havde forventet.

Var dog knap så kække da vi svingede vores MEGET ømme ben ud af sengen næste morgen…

 
 

Skriv en kommentar

 

 
  1. Jan

    23. februar 2011 at 20:58

    Næsten 20 km!
    Godt gået I to:)