RSS
 

Abel Tasman National Park

20 feb

Øverst på Sydøen ligger Abel Tasman National Park, som blev vores første stop.

Her var vi ude og ro havkajak i parken. Ud for kysten lå to små øer og på den største af dem boede en mindre sælkoloni. Man kunne padle helt tæt på og se på sælerne der boltrede sig i vandet, svømmede rundt om kajakken og nød solen på klipperne. Vi så også en masse babysæler :-)

Der er ca. 6 meters forskel på høj/lavvande i parken, så om aftenen var vi nede og gå tur på stranden, hvor vi havde padlet rundt tidligere på dagen.

 
 

Skriv en kommentar

 

 
  1. Anni Lillie

    22. februar 2011 at 08:23

    Hej med jer, det er dog nogle fantastiske billeder I har taget.Vi var jo der sidste år,vildt godt, men I har været nogle steder vi ikke har set, så tak for kigget. Hører lige om det voldsomme jordskælv i Christchurch, har I mærket noget hvor I er? Håber detikke. Hav fortsat en god rejse. Varm hilsen, din far´ kusine, Anni