RSS
 

Jordskælvs update

26 feb

Hej Alle

Har været uden internet de sidste par dage. Vi var ved Franz Josef gletscheren på vestkysten da jordskælvet ramte. Mærkede vores bil rystede en lille smule, der hvor vi holdt parkeret. Vidste at der tit kommer små jordskælv, så undrede os ikke nærmere over det. Så nyheder på campingpladsen om aftenen og fandt først der ud af hvor alvorligt det havde været.

Er svært at få information når man ikke har adgang til internet og fjernsyn, men de korte nyhedsindslag vi har set indtil nu ser ret voldsomme ud.

Er meningen at vi skal aflevere vores bil i Christchurch på næste søndag og så have været et par dage i byen inden vi flyver til australien om tirsdagen.
Det vi har fået at vide indtil nu er at centrum af byen er spærret af, så må se hvordan situationen udvikler sig de næste par dage.

 
 

Skriv en kommentar

 

 
 1. Anne og Hans

  26. februar 2011 at 20:54

  Hej Maja og Jesper
  Det er godt vi har hørt fra jer via sms tidligere, for ellers tror jeg alle herhjemme havde været lidt nervøse for, at der skulle være sket jer noget. Nu håber vi bare, at der ikke kommer flere voldsomme efterskælv, så I kan komme trygt videre til Australien.
  Mange knus Hans og Anne/mor

   
 2. Anni Lillie

  2. marts 2011 at 16:14

  Hej Maja og Jesper
  Godt, at høre I har det godt. Vi har sendt mange tanker ud til jer.
  Hav en skøn tur til Australien.
  Knus, Kjeld og Anni