RSS
 

Queenstown

03 mar

Queenstown topper listen som den hyggeligste by vi har været i indtil nu. Byen ligger ved en sø, har en hyggelig havnefront og en bymidte med små smalle gader med masser af butikker, restauranter og caféer. På vej ind til byen kom vi forbi den bro, hvor A.J. Hackett åbnede verdens første bungyjumping biks i slutningen af firserne. Var stadig godt gang i butikken og vi fik set et par stykker tage det 43 m lange spring ud fra broen og ned og få dyppet håret i floden. Blev dog ikke fristet til selv at forsøge :-) – mest pga. prisen…

Den første dag tullede vi bare rundt i byen og kiggede på butikker, bl.a. en fantastisk slikbutik, der solgte heksehyl. Om eftermiddagen kørte vi ud og så nogle flere bungyjumpere og så var vi forbi Arrowtown som er en gammel guldgraverby uden for Queenstown.

Queenstown er centrum for adrenalin junkies og man kan forsøge sig med bungyjumping fra 134 m, faldskærmsudskring, jetboating, MTB hvor man  blev fløjet ud med helikopter og så riverrafting som vi valgte. Turen var på Shotover river og blev kategoriseret som en kategori 3-5 på en skala fra 1-5. Så havde høje forventninger da vi efter en bustur op af en meget smal bjerg grusvej (inkl. et længere stand-up show fra rafting guiderne) kunne hoppe i gummibådene og sejle afsted. Var en 3-4 vilde steder og kom også igennem en gammel guldgraver tunnel, men var ikke helt så vildt som vi havde regnet med.

 
 

Skriv en kommentar

 

 
 1. Hans og Anne

  3. marts 2011 at 14:31

  Hej Maja og Jesper
  Så kan det da ikke blive bedre.
  Fantastiske billeder.
  Nu er misundelsen her på højeste niveau.
  Mange knus
  Anne/mor