RSS
 

Milford Sounds

03 mar

Fra Queenstown kørte vi til Te Anau som er sidste stop før motorvejen til Milford Sounds. Vejnettet på Sydøen er pga. de Sydlige Alper mm. ikke så godt forbundet som på Nordøen, så steder der ligger tæt på kortet kan godt være 3-4 gange så langt fra hinanden når man skal køre. Der var kun 1 vej fra Te Anau til Milford Sounds, så det var 200 km den ene vej og så 200 km tilbage. Efter 20 km opdagede vi heldigvis ved at kigge lidt nærmere på vores brochure at Te Anau var det eneste sted man kunne tanke, så måtte lige et smut tilbage til byen og fylde tanken op inden vi kunne fortsætte mod Milford Sounds. Milford Sounds er en af 13 fjorde, der ligger i bunden af Sydøen. Det er et af de steder i landet det regner allermest, men vi var heldige at ramme en dag med tørvejr. Det meget regnvejr resulterer dog i at området er fyldt med flotte vandfald. Vi var på 1 1/2 times sejltur på fjorden inden turen gik tilbage ind i landet mod østkysten.

 

Skriv en kommentar