RSS
 

Kaikoura

03 mar

Jesper fødselsdag tilbragte vi i Kaikoura, som er en lille kystby 2 timer nord for Christchurch. Dagen startede grå og blæsende, men da vi var færdige med at Skype med familien, var det blevet solskin og om eftermiddagen var vi ude og svømme med sæler. Var en helt fantastisk oplevelse. Sælerne syntes vist at vi var lige så spændende at se på, som vi syntes at de var. Gik i hvert fald ikke længe fra vi hoppede i det kolde vand, til der var sæler alle steder man kiggede hen. Sælerne svømmede rigtig hurtigt og man kunne godt blive lidt forskrækket når der pludselig kom en susende forbi. Det var kun 3 mdr. siden de havde fået unger, så vi kunne se masser af små sælunger på klipperne. Kunne godt have taget sådan en lille spækpølse med hjem :-)

 
 

Skriv en kommentar

 

 
 1. birna

  3. marts 2011 at 08:42

  So so Exciting and cool… and Tillykke med fødselsdagen Jesper:)

   
  • Mina

   2. august 2014 at 22:18

   Simply wish to say your article is as asonutding. The clearness in your post is just nice and i could assume you are an expert on this subject. Fine with your permission let me to grab your RSS feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please continue the enjoyable work.

    
 2. Pia

  7. marts 2011 at 13:09

  Hej I 2

  sikke nogen fine billeder… Håber I har kunnet få jeres “2 ventedage” til at gå på hyggelig vis, så I nu er klar til Australien.

  hej hej
  Pia

   
 3. Gunvor Nielsen

  7. marts 2011 at 15:43

  Så er det sidste dag i NZ- sikker mange oplevelser I har fået. Godt I fik tid til at sende flere billeder. Det er dejligt at følge med.
  Mormor