RSS
 

Adelaide & Flinders Ranges

06 apr

Da vi havde krydset statsgrænsen og kørt ind i South Australia kørte vi til Adelaide og brugte et par timer på at gå rundt i byen og se på lidt butikker og nyde at solen endelig var kommet frem igen, så temperaturen kom op omkring de 25 grader. Fra Adelaide kørte vi nordpå mod Flinders Ranges National Park.

Flinders Ranges er en 400 km lang bjergkæde der løber nord for Adelaide. Vi kørte til Wilpena Pound, som er det bedst kendte område i Flinders Ranges. Wilpena Pound er et 160 km2 stort plateau, der er formet som et stort amfiteater med de 1000m høje bjerge omkring. Vi ankom til Wilpena sidst på eftermiddagen og kørte ud til et lookout for at se solnedgang. På vejen derud kørte vi zigzag mellem de mange kænguruer ,der var kommet frem for at spise. Heldigvis løb de allesammen væk fra bilen og ikke ud foran. Vi måtte dog stoppe helt op en enkelt gang for at vente på en kænguru-mor der liiige skulle have sin unge med ud på vejen og op i pungen inden hun hoppede videre.

Næste morgen var vi på en 8 km vandretur op til endnu et lookout, hvorfra man havde udsigt over plateauet. Igen mødte vi masser af kænguruer på vejen og vi så også nogle flotte firben.

På vej ud af nationalparken havde vi vores første close-up møde med emuer. Vi havde hørt dem trampe rundt i skoven tidligere (de laver en mærkelig knurrende lyd) og kunnet skimte dem mellem træerne, men nu så vi en stor flok, der græssede på en mark og kunne komme helt tæt på.

 
 

Skriv en kommentar

 

 
 1. Stine

  8. april 2011 at 09:12

  Whau, sikke et flot firben, fantastiske farver. Fedt at følge med i billedserien herhjemme fra det idag lidt grå Danmark. Imorgen skulle det vidst heldigvis blive mere forårs-agtigt :-)

  Nyd ferien og hinanden:-)

   
  • Darush

   2. august 2014 at 06:06

   Mate. You are so blessed. I so need to do the same. I have a fire pit in my back yard, 3 merets from the back door. So I often light a fire, put the billy and camp oven on, and sit. There is something relaxing about cooking on a fire. But, as great as that is, its no substitute for the outback.

    
  • Kaan

   20. februar 2015 at 04:52

   Hi David, thanks for the kind words and I hope you can make it to Akins on Friday afreonton. I have had a look at your Lake Eyre work and clearly you were thinking along the same lines. Even though the water has gone from the Lake there’s still a lot of interesting material to be had there.I am leaving Monday for another look.BestPeter

    
  • Andrea

   23. marts 2015 at 18:53

   Hola chicas del Blog me gaustreda mandarles un gran abrazo y toda mi simpateda a ustedes que deda a deda nos brindan su mejor esfuerzo.Y en estos dedas tan tristes.Para ustedes mi reconocimiento total, porque se ve que con toda entereza saldran adelante, no importa la desicif3n que tomen siempre contaran con mi apoyo.TEAM “LA SAGA ROBSTEN”

    
 2. Bunny

  1. august 2014 at 20:49

  Action requires knedolwge, and now I can act!

   
 3. Donice

  20. februar 2015 at 16:29

  y cuenten con mi apoyo tambie9n, todo el mundo esta induatlnso a kristen y tampoco es del todo justoy que pasaria si rob hubiera sido el que fallf3?? pero chicas, si nosotras mismas como mujeres no empezamos a poner stop al machismo q siempr ha existido entonces seguiremos hechandole la culpa por siempre a la mujer, la que se le metio por los ojos, la tal , la cual…mente abierta nenas, no estamos en el sigo catorce… el que tiene hijos y esta casado es el no ella

   
 4. Angelica

  10. april 2015 at 18:32

  This is amzaing! He is amzaing! He is a great actor and a great person! Oh and is suppper hot!!!(: This is great news! I’m soo happy for him and he deserves nothing but the best! Love you rob and can’t wait to see all of his movies!!!<3