RSS
 

Denmark & Valley of the Giants

13 apr

Fra Esperance gik turen videre vestpå. Vi lavede et kort stop i byen Albany, hvor vi gik en tur langs med vandet. På vejen tilbage stødte vi igen ind i vores franskmand. Han ville blive i byen hele dagen, så nu var det vores tur til at være foran.

Så kørte vi videre til vi kom til Denmark.  Var ikke noget særligt dansk ved byen, så ved ikke hvorfor den har fået det  navn. Men et par km inden vi nåede til Denmark var der en grusvejsafkørsel til Bornholm… I Denmark var vi forbi Green Pools, som var en lækker badestrand med helt klart vand. Vi var nede og dyppe tæerne og kørte så videre til Valley of the Giants.

I Valley of the Giants vokser nogen af australiens højeste træer. Vi var oppe i Tree Top Walk, hvor man kan gå på en hængebro i 40 meters højde mellem trækronerne i de store træer. Bagefter kunne man gå en lille tur rundt mellem nogen af de ældste og tykkeste træer.

På vejen videre kom vi forbi endnu en interessant træ. Det 60 meter høje Gloucester Tree blev engang brugt som udkigtspost for brændvæsenet. Idag er området blevet til national park og alle kan nu få lov at klatre op og se udsigten fra toppen af træet – hvis de altså tør. Stigen bestod af jernpinde, der var hamret ind i træet og når man var kommet en 4-5 m op, kom der lidt net omkring for beskyttelse. Vi parkerede en km uden for parken for at slippe for at betale entre (træet stod 200 m efter indgangen) og blev lidt overraskede, da vi så hvor primitiv stigen op i træet var. Havde begge 2 klipklappere på og stod på flere skilte at man ikke skulle forsøge at klatre, hvis man ikke havde ordentlige sko på, så måtte nøjedes med at tage de første par trin op.

 
 

Skriv en kommentar

 

 
  1. Jan

    15. april 2011 at 16:12

    Wow, sikke nogle træer – men måske meget godt I ikke havde bedre sko på – det ser noget halsbrækkende ud;)
    Fortsat god vind.
    Kh Jan

     
  2. Andrian

    2. august 2014 at 21:35

    The bedroom looks beuatiful! cannot wait to see the finished apartment.I love Jielde task lamp and am looking for one (red color) to buy. But unfortunately Lane Crawford has only one left and it’s white :( Suzy, would you know if any other shop in Hong Kong might sell these lamps?Thank you,Irina