RSS
 

Perth

19 apr

Fra Margaret River kørte vi til verden mest isolerede storby – Perth. På vejen stoppede vi i Freemantle 20 km syd for Perth og så på byens mange gamle bygninger. Det var rart at få lidt storby stemning igen. Vi brugte dagen på at se på byen og kigge i butikker.

Den næste dag var vi på Scarborough Beach, som er den mest kendte strand i Perth. Her var vi igen ude og bodyboarde. Vi havde købt våddragter på udsalg – fantastisk investering :-)

Sidst på eftermiddagen kørte vi ind til Kings Park, som er Perths botaniske have. Herfra har man udsigt over hele skyline og kunne tage nogle fantastiske natbilleder.

 
 

Skriv en kommentar

 

 
 1. Elza

  2. august 2014 at 02:42

  dit :Hi are using WordPress for your site platform? Ia1afm new to the blog world but Ia1afm tnyirg to get started and create my own. Do you need any coding knowledge to make your own blog? Any help would be greatly appreciated!

   
 2. Jerry

  18. februar 2015 at 04:14

  Property taxes are due on an annual basis. It is manily based on the appraised value of the property. It is during the time you own the property, and that depends on the tax rate. It would vary from county to county and state.

   
 3. Deric

  25. marts 2015 at 04:48

  July 24, 2010You may remember me from foeoback, which I wrote to you for one day ago. Found your website now and it was really great! And agrees with the comments above, you should come to sweden, to d6rnskf6ldsvik where I live:DVisit my blog if you want it:)

   
 4. Markus

  28. april 2015 at 03:50

  August 9, 2010 )))< 33Are you coming to Sweden any?Or have you been to Sweden?Ps you sing fataistnc and is a fataistnc blue-actor!Have a good summer <3 Hugs:]