RSS
 

Pinnacles Desert

26 apr

Fra Yallingup kørte vi igen op til Perth, hvor vi brugte en eftermiddag på at suge det sidste storbystemning inden turen gik videre op af vestkysten. Vores første stop på turen var ved et lookout, hvor man kunne se ud over et kæmpe område, der var blevet hærget af bush-fire. Der var en dejlig lang asfalteret sti op til lookout’et, så Jesper fik prøvet sit nyindkøbte longboard.

Et par store sandklitter markerede indgangen til ørkenen. Vi så en enlig emu stå på toppen af en af klitterne, så kørte ind til siden og sendte Jesper på en længere ørkenvandring for at få et billede af den. Emuen var ikke så sød til at vente, men man kan da lige ane den på billedet.

Pinnacles Desert er en national park, som er kendt for sine klippeformationer. Hundredevis af klipper rejser sig som gravsten op af jorden. De højeste var flere meter høje og de mindste kun et par centimeter. Tidligere troede man at det var mennesker (eller rumvæsener), der havde rejst alle stenene op. Men idag er forskere kommet frem til en mere naturlig videnskablig forklaring.

Efter at have gået og kørt en rundtur i parken, gik turen videre op af kysten. Ved en af de mange roadkill langs vejen stødte vi ind i den store ørn på billedet nedenfor. Er godt der ikke kører så mange biler på motorvejen hernede, så man liiige kan lave en u-vending når der dukker noget spændende op :-)

 
 

Skriv en kommentar

 

 
  1. Ida

    2. august 2014 at 16:31

    HejJeg har brugt tllneidimgen, men der var ikke tllneidimg til hold. Jeg vil gerne pe5 Zumba hold II torsdag kl 19-20. Er der stadig plads?Hanne Bruun Ff8rster vil ogse5 gerne pe5 det hold. Kan jeg tilmelde hende pe5 denne me5de, eller skal I have alle hendes oplysninger?mvh Charlotte