RSS
 

Klar til afgang

30 jan

Så blev det aftenen før afrejsen og det er på tide at hoppe under dynen og prøve at få sovet bare en lille smule inden uret ringer kl. 04:00 imorgen tidlig.

Rygsækkene er pakket og klar til afgang. Lige nu er det svært at forstå, at vi skal være væk så længe. Bliver nok ikke helt virkeligt før vi står i lufthavnen og viser billetten. Starter ud med en opvarmningstur til Frankfurt inden turen går videre til Abu Dhabi og så til Melbourne, hvor vi efter planen ankommer tirsdag aften lokal tid. Vejrudsigten siger sol og 30 grader onsdag, så det skal bare nydes i fulde drag inden vi er inviteret til aftensmad hos Maja’s veninde Mille, der bor i Melbourne med sin australske mand.

Ha’ det godt derhjemme allesammen.

 
 

Skriv en kommentar

 

 
 1. Luise Ørsted Brandt

  31. januar 2011 at 06:59

  Jeg synes også, det er svært at forstå. Tænk om 32 timer, eller hvor meget det nu var, så sidder i på den anden side af jorden i 30 grader! Nyd det nu rigtig meget og god flyrejse – jeg håber der er gode og nye film ;-)
  Knus og kram til jer fra Luise

   
 2. Moster Jette

  31. januar 2011 at 08:09

  Hej Maja og Jesper

  Vi ønsker jer en rigtig fed tur – nyd det og hinanden. Og du er jo også næsten voksen Maja -nu kan du sige farvel uden at tårerne vælter ud af øjnene…… Men denne gang har du jo heldigvis også Jesper med.

  Knus

   
 3. Pia

  31. januar 2011 at 10:24

  Hej I 2 farende svende.
  Håber jeres flyturer kommer til gå fint, at bagage og det hele når frem i god behold, så I bare kan nyde varmen, (30 gr lyder da ikke så ringe) og oplevelserne, mens vi andre må trækkes med vinterkulden…
  De bedste hilsner til jer begge
  mor

   
 4. Kolla

  31. januar 2011 at 12:06

  Have an awesome trip you two. Looking forward to follow your adventure. :)

   
  • Farisya

   3. august 2014 at 03:36

   I really apcepriate your feed back and I will look into the issue, please keep reading The Belmont Blog and stay in touch.To get my latest post sent to you just click on the subscribe button. I look forward to hearing form you soon. Happy Holidays! -Steve

    
 5. Lea

  31. januar 2011 at 16:11

  Hej :)

  Jeg håber i fåren rigtig fed tur. Nyde det varme vejr, så må vi jo fryse her hjemme i det danske vinter vejr ;)

   
 6. Morten Bülow Andersen

  1. februar 2011 at 15:28

  Lige nu er det lidt svært for mig at misunde jer, da jeg selv sidder på 7. etage på terassen og ser på en skyfri himmel i Val T! Desuden ligger sneskoen lige om hjørnet ;)
  Men misundelsen rammer mig nok når jeg er på vej hjem igen om en lille uge. Håber i er ved at være kommet godt frem nu :)

   
 7. Gunvor Nielsen

  2. februar 2011 at 18:43

  Det er godt at høre at i er kommet godt til Melbourne.
  Jeg glæder mig til at høre om jeres oplevelser.
  Pas godt på jer selv og hinanden.
  Kærlig hilsen
  Mormor

   
  • Sisca

   2. august 2014 at 18:01

   Incredible! I’m really ejynoing the layout of your weblog. Are you using a custom made theme or is this freely available to all users? If you don’t want to say the name of it out in the public, please be sure to contact me at: . I’d really enjoy to get my hands on this template! Many thanks.

    
  • Alexander

   28. februar 2015 at 02:14

   Alas, I’m a 2, from a long line of 2s. I’ve always watned to be a 1 and have a husband who thinks he’s a 1 (he’s not) and wishes I was a 1. But he’s come to terms with my 2ness and just now needs to recgonize his!

    
   • Serhan

    17. september 2015 at 01:36

    According to DH (my resident ctuomper geek!) The main difference between Windows 7 and Windows 8 is that 8 supports touch screens. If you don’t have a touch screen there isn’t much point having Windows 8. One of DH’s colleagues (also in IT) removed Windows 8 and went back to Windows 7 on his laptop.Good luck with your choice.

     
  • Gas

   1. april 2015 at 17:23

   Dear Chookyblue, My name is listed but I haven’t receevid a swap partner. I went back over your posts to see if I missed something. I think the partners were assigned. I thought I sent you an e-mail and just discovered I sent it to myself. I think there is a mischievous little elf playing around with my e-mails :-) I hope I haven’t goofed and deleted an important e-mail from you.