RSS
 

Turquoise Bay

04 maj

Området nord for Exmouth (hvor vi var på hvalhajs turen) er national park. En af de mest populære steder i parken  er Turquoise Bay. Det er en lille strand, hvor man svømmer 20-30 m ud til revet i den ene ende af stranden og så lader sig føre at strømmen henover korallerne til man rammer en sandbanke i den anden ende af stranden. Derefter er det bare at gå tilbage ned af stranden og tage turen igen.

Der var masser af flotte fisk mellem korallerne. Vi så også en 1,5 m lang reef shark, som er ganske ufarlig – men alligevel så stor at vi holdt os lidt på afstand.

Samme aften overnattede vi på en Cattle Station på vej tilbage til Coral Bay. På det nederste billede kan man se det hjemmelavede udendørs badeværelse. Var dog også nogle rigtig fine indendørs af slagsen.

 

Skriv en kommentar