RSS
 

Oversvømmelse i Melbourne

07 feb

Inden vi skulle afsted til lufthavnen fredag aften, havde vi aftalt at møde 2 australske piger, som Maja havde mødt på udveksling, til øl og pizza på Chapel st. ikke langt fra vores hostel.

Det havde været rigtig lummert hele dagen og mens vi sad og drak vores øl kom der en kæmpe tropisk regnbyge. Da vi kørt efter forlod baren var Chapel st. blevet til en mindre flod.

Pga. af oversvømmelsen var alle togene aflyst og mange af sporvognene kunne ikke køre. Byen var et stort trafik kaos og vi begyndte så småt at blive nervøse for, om vi kunne komme frem til lufthavnen i tide. Efter en del omveje ankom vi endelig til lufthavnen 2 min. før vores chek-in lukkede. Vi var heldigvis ikke de eneste, som var sent på den, så der stod masser af mennesker i kø. Lufthavnen blev lukket flere gange pga. torden, men ca. 2 timer forsinket lykkedes det os endelig at komme afsted mod New Zealand.

 
 

Skriv en kommentar

 

 
  1. Trolle

    7. februar 2011 at 10:24

    Se det er sku da en fed oplevelse man ikke får herhjemme :)
    Men jevs – kunne du ikke have taget nogle undervandsbilleder? :D

     
    • admin

      7. februar 2011 at 12:12

      Hehe :) de kommer, havde kun mit spejlrefleks med mig der desværre :)

       
    • Silvia

      3. august 2014 at 00:12

      Jeg er helt vild med A&F s parfume, det er den jeg breugr aller mest til hverdag, for tiden.Du kan dufte til den i deres butik pe5 Kf8bmagergade:)Det var se5 lidt og tusind tak fordi du gider at ff8lge mig ogse5:-)Knus Cecilie