RSS
 

Goat Island, Whangarei Falls & Poor Knights Islands

12 feb

Da vi havde hentet vores bil tirsdag morgen, gik turen straks ud af byen og nordpå. Første stop var Goat Island Marine Park, som er et fredet marine reservat. Der var dog ikke meget at se, da vandet var meget grumset. Så blev mest bare til en svømmetur.

Fra Goat Island gik turen videre mod Tutukaka Coast og Poor Knights Islands, der også skulle byde på snorkling. Da vi vågnede til lyden af regn på biltaget onsdag morgen, besluttede vi at udskyde snorkel turen en dag og i stedet køre til Whangarei, som var en større by i nærheden og se et vandfald, der lå lige uden for byen.

Torsdag skinnede solen igen og vi var klar til “perfect day cruise” til Poor Knights Islands. Det tog en times tid at sejle ud til øerne, hvor vi skulle snorkle. Det tog lidt tid at tage sig sammen til at komme i vandet, da det kun var omkring 22 grader :-) Men da først man kom under var der masser af fisk at kigge på. Efter snorklingen fik vi frokost og derefter sejlede vi rundt om øerne. Vi var bl.a. inde i en af de største grotter i verden (over vandet).

Vi tog også lidt video under vandet, som vi har redigeret sammen til en lille film. De har dog ikke det hurtigste internet her nede og ville tage 4 timer at uploade så den må i have til gode. Hvis vi støder ind i noget hurtigere internet ligger vi den op.

 
 

Skriv en kommentar

 

 
  1. Stine RJ

    12. februar 2011 at 13:04

    Hej Maja og Jesper

    Dejligt at i nåede til NZ som planlagt, og hvor ser det skønt ud. Får lyst til at tage afsted på ferie igen selv om vi jo nærmest lige er kommet hjem.

    Kommer der mon billeder af jer begge i blå smølfekostumer igen? :-)

    Nyd nu hver eneste dag dernede,
    Klem fra S

     
    • admin

      15. februar 2011 at 12:33

      Hej Stine.
      Er ingen farlige vandmænd her, så ingen smølfedragter før Australien. Kan måske snart diske op med nogle lækre våddragter :-)

       
  2. Marleen

    2. august 2014 at 14:25

    Johanne Dejligt at hf8rer! :-) Line Malou I lige me5de!!! Har kf8bt noget tekstil farve i parduno ogse5 har jeg blandet det op med lidt vand og he6ldt det i en gammel vindususrenser flaske ting :-)

     
  3. Rodrigo

    18. februar 2015 at 23:27

    Hej Rosa Amalie! Jeg har linket dig i en blog-award. Du kan le6se mere om det pe5 min blog, jeg he5ber meget, at du vil deaglte! :-) blogofcamilla.blogspot.com